20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Скромна ли? Тафкова избоде очите с маратонки и чанта за 2 бона (Не обичала да се фука с марки)

  Тафкова: Не обичам да парадирам с маркови дрехи.
  Пак Тафкова: Вижте ми чантата и маратонките за 2 бона.

  Двоен стандарт има Мис България Венцислава Тафкова. Само преди няколко дни моделката разкритикува родните звезди, които постоянно парадират с марковите си дрехи и аксесоари, и открито заяви, че не е в стила й да демонстрира какви брандове предпочита.
  Дни по-късно виждаме „скромната“ Тафкова деликатно да се снима с луксозната си маркова чанта на Карл Лагерфелд и маратонки на Александър Маккуин, видя Paparak.bg.

  Бърза справка в интернет установи, че чантата струва 350 евро, а маратонките 800! По прости сметки излиза, че миската стартира кафето си с 2 бона по себе си, без да смятаме часовника, чиято марка не се вижда, и марковите дрехи, за които също нямаме информация.
  „Харесвам различни марки, но не съм фенка на тази показност в социалните мрежи. Това за мен е избиване на комплекси. Нека публичните личности показваме на младите момичета, че не всичко е скъпи марки“, призова наскоро в социалния си профил Тафкова.

  …И само няколко дни по-късно най-демонстративно се снима със скъпарски брандове. Бихме я попитали – тя какъв точно пример дава на младите момичета?!
  Папарак

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ