18.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Скандал! Синът на Сашо Дойнов скочи срещу Джуджи, обяви я за измамница

  Първата дружка на Гала – Джуджи, беше обвинена и то от свой колега режисьор, че е измамница, която го завлякла с пари. Става дума за сина на актьора Сашо Дойнов, който имал професионални отношения с Джуджи .
  Станало така, че старият Дойнов се отказал да играе в пиеса, която била продуцирана от Деляна Маринова – Джуджи и в която той вече заемал една от главните роли. Затова в последния момент се наложило Джуджи да помоли сина му Станислав Дойнов да го замести на сцената и да изиграе ролята му, пише kliuki.bg.

  Речено и сторено, Станислав, който е режисьор, се съгласил и го направил. Но впоследствие твърди, че не е получил още паричното си възнаграждение за това, а Маринова си прави оглушки.
  Деляна излезе възмутена и обясни, че Дойнов баща не се е отказал от ролята заради нея и някакво личностни проблеми помежду им, а заради възрастта си и това, че вече му било трудно да работи. Джуджи настоява, че е изплатила цялата заплата на Сашо Дойнов, както и е платила за работата на сина му в пиесата, която продуцира.
  Тя обаче добави, че занапред се отказва от услугите и на двамата Дойнови, не иска повече да имат професионални взаимоотношения и ще си намери друг заместник, който да се включи в пиесата./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ