1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Шок! Ето каква е цялата истина за Мис България 2023 и как се казва всъщност

  Спази се традицията актуалната Мис България – Елизабет Кравец, да бъде атакувана с всевъзможни съмнения, обвинения, критика, както се случва неизменно през последните години.
  В случая това, което вълнува най-много обществото е произхода на красавицата от Варна, която твърди, че се чувства българка въпреки смесения си произход.

  Ето какви мъже си търси Мис България 2023 Елизабет Кравец
  Първо, оказва се, че истинското й име не е Елизабет, а Елизавета, а това става ясно от предишни нейни медийни изяви, а и от Фейсбук профила й, където пише „Елизабет“, но се вижда, че е коригирано, защото линкът се казва „елизавета-кравец“.
  Под името Елизавета гостува и в „Шоуто на Слави“ преди 4 години. След това има статии, в които се споменава именно като Елизавета, а и точно с това име печели онлайн вота на Мис Варна“, пише „Уикенд“.

  Не е ясно защо миската си е сменила името и какво не харесва в истинското си.
  Антония Петрова-Батинкова призна, че новата Мис България 2023 е… ВИДЕО

  Второ, тя има три жителства – украинско, израелско и българско. Родена е в Украйна, но баща й е евреин. Майка й пък е българка и семейството живее в България от 12 години насам.

  Интересна подробност е, че 17-годишната Мис България 2023 никога не е била виждана с гадже. Според някои дори е още девствена, което е жив шок, предвид външността й. Може би е твърде взискателна и чака принца на бял кон, пише още изданието. Не е известно тя да има корекции по себе си, но и засега самата тя твърди, че се чувства съвършена и няма потребност да коригира нищо./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ