12.9 C
София
четвъртък, април 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Схемата на Нотариуса лъсва: Новият сезон на „Дяволското гърло“ вади на светло задкулисието

  Тайните, които изплуват след убийството на Нотариуса, ще цъфнат и по телевизията. В продължението на „Дяволското гърло“ – „Есента на Демона“, зрителите ще видят схеми на полиции, магистрати и т.н. – точно както при Мартин Божанов.
  „Това, което се случи с Мартин Божанов, и всичко последвало в публичното пространство и новинарския поток, е най-големият пиар за „Есента на Демона“.

  Това разкри продуцентът на сериала Евтим Милошев. Първият епизод на лентата ще бъде излъчен на 29 февруари. Сериалът е заснет преди 2 години, но чак сега ще бъде пуснат по телевизията.
  „Есента на Демона“ е като историята за Нотариуса – излизат нови и нови неща за полицията“, каза още Милошев на специалната премиера на медии за сериала.

  В него отново главни персонажи са Теодора Духовникова и Владо Карамазов. Тандемът се опитва да разкрие зверско убийство, което хвърля в смут цяло Велико Търново. В сериала влизат още Димо Алексиев, Асен Блатечки, Рая Пеева, Ирмена Чичикова, Мариан Вълев-Куката и др.
  Дебют в телевизията прави внукът на големия наш актьор Руси Чанев. Наследникът на легендата играе син на Димо Алексиев.

  Обичам Владо Карамазов. Обожавам да играя с него. И двамата остаряхме заедно„, каза Теодора Духовникова, която отново ще гледаме в ролята на агент Язова.
  „Продължението е чудесно“, възкликна Владо Пенев, който е доведен лично от Евтим Милошев, за да си каже мнението за сериала, първият сезон на който бе един от най-гледаните в България.

  Рая Пеева пък се пошегува, че е една от малкото, която не е минала през кастинг, а директно е избрана.

  „Почти 2 г. минаха от заснемането на сериала. И не си спомням повечето – как се разви, какво се случва и т.н“, добави още половинката на Явор Бахаров.
  Прегледана: 134


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ