28.8 C
София
четвъртък, юни 13, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Русо гладно няма: Неграмотна силиконка спира щерките от училище

  Неуката Кейсиън върти бизнес с козметика, иска същото и за дъщерите си Бъг и Бъни
  Аз не мога да чета, и на вас няма да дам!“ – тези скандални думи изрича пред дъщерите си неграмотна силиконка с надута уста, пише България Днес.

  Кейсиън Кларк е мини знаменитост в социалните мрежи. Тя се прочува с това, че спира двете си малки деца от училище. Първокласничката Бъг и второкласничката Бъни, кръстени на анимационното зайче Бъгс Бъни, ходят по няколко дни в началното училище. След първата седмица майката ги отписва. Имената на девойките сами по себе си са скандални, но обучението у дома – също.
  Кейсиън пледира, че училищата били затвори, точна репродукция на съвременния свят затвор. Тъй като цялата образователна система ограничавала и съсипвала индивида, вместо да му помага, единственият изход бил в ученето вкъщи. Методът се практикува относително широко в САЩ и Австралия, отчасти заради разстоянията, но не и в Обединеното кралство. Лондон разрешава само частично домашно образование. Уроците може да се учат у дома, но всички се явяват на изпити като частни ученици. Дали Кларк ще прати децата си на изпитите, е под въпрос, а и самата тя не знае. Светогледът й подсказва, че по-скоро не.

  Мнението на майката с големите джуки е, че училищните предмети не са важни – трябвало да се усвояват комуникативни умения, креативност и т.н., а не някакви безсмислени уроци. Самата тя е неграмотна. Тя се измъкнала от зоркия поглед на институциите и не е посещавала училище. Даяни на някакви спомени от частни уроци, които е взимала. Когато пише, мислите й звучат като гащи, плява, ще ядеш нашето магаре.
  По ирония на съдбата е доста богата и без да пише. Надутата с импланти Кларк търгува с козметични продукти. Иска нейните дъщери да наследят бизнеса, а за това не са им нужни умения.     

  Папарак
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ