9.8 C
София
понеделник, април 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Преслава изтръпна от ужас, ето какво я сполетя в Тайланд ВИДЕО

  Преслава е вече почти месец на екзотична почивка в Тайланд с половинката си Павел и тяхната дъщеря Паола. Наред с готините снимки за завиждане от прекрасните плажове, Преслава преживя и нещо много неприятно. 
  Хитовата изпълнителка остана без телефон по време на последните си дни в азиатската страна. Тя сподели интересно клипче, което показва нагледно какво се случва с мобилното устройсво. Видеото стана вайръл и бързо превзе Тик-Ток. 

  Преслава и Павел решили да заведат дъщеря си на шоу с делфини. В програмата било включено и шоу с уейк борд, като на всички присъстващи им били раздадени предварително дъждобрани. Спортистът на уейк борда мина покрай Преслава и я изкъпа цялата, но най-комичното идва след това.
   

  @preslava_tiktok Готови за баня? #preslava #dolphin ♬ original sound – Preslava

  От силната струя Преслава изпуска телефона си и той пада в локва вода. През това време Павел снима любимата си и запечатва този неприятен момент, в който изпълнителката на „Дяволско желание“ вече си представяше как ще я кара без мобилно устройство докрая на почивката. 
  Преслава е киснаха скъпия си телефон в купа с ориз, за да може да се изтегли влагата от устройството, въпреки характеристиките че е водоустойчив. Виждаме я, че е на линия и не спира да споделя кадри, което означава, че е оправила апарата и той се е разминал само с лека баня. 

  На 20 януари Преслава отпразнува 19 години на музикалната сцена и получи хиляди честитки от верни почитатели. В този ден тя реши да не работи, а вместо това да бъде далеч от България. Нейната колежка и бивша приятелка Галена пък направи 19 години на сцената само ден след нея. Тя по традиция вдигна шумно парти, този път на участие в Стара Загора./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ