20.6 C
София
четвъртък, септември 21, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Потрес! Жена се влачи по корем в краката на Азис, а той… СНИМКИ

  Феновете на Азис се оказаха меко казано изобретателни. Някои от тях са готови дори на фрапантни крайности, само и само да привлекат вниманието му. Една обезумяла фенка на Костинбродския славей определено успя да го постигне наскоро!
  По време на скорошно свое клубно участие Азис остана шокиран, след като най-неочаквано от публиката на сцената се качи бая разюздана негова почитателка, която близа обувките му пред всички, докато той пее песента си „Сен Тропе“, след което, преливаща от вълнение, жената буквално ляга в краката на своя идол с плавни еротични движения, влачейки се по корем.

  Азис със сензационно признание за Глория, тя онемя ВИДЕО
  Като истинска звезда обаче, Азис запази пълно самообладание и продължи да пее, пише „Телеграф“. А фенката му не се отказа и също продължи да се търкаля по сцената, използвайки секси движения, почти изпаднала в безтегловност, което леко затрудни опитите на охраната на клуба да я свали.
  Азис показа как се чука с новото си гадже СНИМКА 18+

  Само за около 2 минути пазач от заведението вече беше на сцената и се опитваше да свали дамата, която се търкаляше от единия й край до другия. В края на краищата случката предизвика фурор сред публиката, която не пропусна да запечата в снимка видяното. Всичко завърши с щастлив край – момичето любезно бе помолено да напусне и да се забавлява заедно с останалите хора в клуба./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ