8.9 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Потрес: Глобиха Филип Буков, а той отвърна с компрометиращи СНИМКИ

  Полицаи глобиха Филип Буков за… мръсен номер на мотора, но това, което показа впоследствие актьорът, сериозно ще накърни имиджа на униформените.
  Това, което чаровникът показа на поредица от видео сторита в Инстаграм профила си, не само, че предизвика доста смях сред последователите му, но със сигурност е и голяма подигравка към работата на родната полиция, както той сам определя органите на реда.

  Филип Буков с операция на ушите, не чува
  „На Филип Буков му съставят акт за мръсен номер на мотора на кръстовището на „Емилиян Станев“, „Джон Атанасов“ и „Вера Мутафчиева“, където има една, две, три, четири неправилно паркирали коли и една, две, три спрени коли на тротоара и влезли срещу знак „Забранено влизане“. Чудесно! По-важен е номера на скутера! Прекрасно просто! И си тръгват – без дори да обърнат внимание на неправилно спрените коли.“

  Така започва разказа си за глобата Филип Буков, а остатъка от видеото и кадрите, които показва в него, са повече от красноречиви за ситуацията, в която е станал по неволя център на внимание.  „Ето, целият ми мотор е мръсен! Не съм го замърсил само номера, нахвърлял съм му кал от каране, но не съм най-големия рецидивист на пътя,

  не съм пил Нурофен,

  нямам 2,9 промила алкохол в кръвта срещу паник атаки,
  номерът ми вече е чист, аз съм изряден във всяко едно отношение. Педантичен, правоспособен водач на скутерче! Да живее родната полиция! Благодаря!“, казва Буков още във видеото, а от кадрите всичко става съвсем, съвсем ясно.

   

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ