18.8 C
София
неделя, април 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Потрес! Депутатка заголи баджаци в парламента

  Депутатката от новата коалиция ПП-ДБ – Венеция Ангова изуми журналистите и администрация на Народното събрание с външния си вид. Веднага след Великден, младата дама влезе в сградата на парламента с втрещяващо къси панталонки, наметната със сако отгоре. Минижупът, с който се бе барнала тя, разкриваше стройните й бедра почти до по-интимните зони. Добре че бе сакото, че да не се вижда дупето й, коментираха репортерите.
  Венеция влезе в сградата на парламента, докато по същото време отвън журналистите очакваха да приключи преговорната среща между ГЕРБ и ПП-ДБ. Въпреки че народната представителка не е част от преговорния екип, служебни ангажименти явно я принудиха да посети Народното събрание. Остава загадка защо депутатката бе решила да заложи на толкова дръзко облекло, особено неподходящо за парламента.

  Припомняме, че народните избраници би следвало да с официални облекла в Народното събрание, а според етикета роклите и полите на дамите следва да са под коляното. Венеция Ангова обаче реши да дойде във вид, все едно отива на плаж или ще се вихри на пилон в нощен бар, пише „Уикенд“.
  Прегледана: 5520

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ