10.5 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Пошлост! Прасе със силиконови гърди гони купонджии в дискотеки

  Прасе с три чифта силиконови гърди обикаля по дискотеките и се държи провокативно!
  Пошлото чучело е част от нощния живот в някои заведения и мълниеносно събира негативни коментари с визията си, пише Уикенд. Свинята се появява на сцената, като носи сутиени и гащи, но в един момент се развихря и захвърля бельото, като остава по срамотии, потресени са купонджии.

  Освен това сластно се опипва по силиконовите гърди и имитира еротични действия. Снимки на странното същество се появиха в социалните мрежи, като посетители разказват, че са го забелязали в заведение в Русе. Дори и почерпени фенове на нощния живот са били смутени от гигантската кукла, под която не е ясно дали стои мъж или жена. Остава мистерия какво точно е предназначението на чучелото и защото обикаля сред забавляващите се в дискотеките.
  Преди време извънземното Алф се появи в чалготека. Човек, преоблечен в гигантски костюм на косматия пришълец от Мелмак, е атракцията в нощния живот на Студентски град в столицата. Извънземното активно се включва в купона, като бясно върти задни части на най-пиперливите чалга парчета.

  Освен това купонджията Алф е и истински сваляч, като девойките буквално се редят на опашка за снимка с него, а извънземното не пропуска възможност да ги гушне. Маскираният като Алф се закача с девойки, обикаля на сцената и създава абсолютно извънземна атмосфера.
  Прегледана: 62

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ