17.4 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Победителите от „Един за друг“ вдигнаха много бърза сватба, а за кумове избраха… СНИМКИ

  Победителите от „Един за друг“ Виктория и Явор най-накрая минаха под венчило. Двойката, която изглеждаше най-малко влюбена сред останалите участници, вдигнаха много бързо сватбата, за която си мечтаеше от години бившата адреналинка. 
  Явор предложи брак на любимата си в края на шоуто. Снимките на „Един за друг“ са приключили само преди месец, а вече има и сватба. Това е доста странно за голямо част от зрителите и подозират предложението за евтин цирк и заблуда за пред камерите, докато всичко по сватбата е било доста отдавна планирано. 

   
  „Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели. Скоро ще качим и още интересни снимки“, написа булката под първите кадри от церемонията. 

  За кумове са се спрели на друга двойка от шоуто – Радина и Петър, също недолюбвани от зрителите и тръгнали си по средата на формата.  Не е ясно дали сред поканените е имало и други двойки от култовото шоу за двойки./show.24-chasa.eu
  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ