24.8 C
София
петък, юли 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Певицата Татяна получи огромно отличие, стана кралица на… СНИМКИ

  Попфолк певицата Татяна зарадва страната ни, като спечели най-тежката корона срещу насилието в международен конкурс, състоящ се във Варна.
  „Този конкурс не е само за красота, а за най-вдъхновяваща дама. Впечатлих журито с историята на живота си и те откриха себе си в мен“, сподели победителката пред „Телеграф“.

  След 5 дни усилени подготовки и добро представяне Татяна победи 19 дами от най-различни страни. Първото нещо, което си казва победителката, когато връчват короната на главата, й било: „Благодаря ти, Господи“.
  „Благодарение на всичките пъти, в които съм падала и съм имала тежки моменти, съм това днес. На моя бал аз нямах рокля и единственият ми вариант беше да взема от приятелка, а сега имам възможността да нося едни от най-красивите рокли. Затова се чувствам благословена и искам това да бъде мотивация за всички момчета, които изпитват същото. Всъщност едното мото от събитието е вдъхновението“, разкрива красавицата.
  Татяна получава комплименти от всичките си конкуренти след победата й. „Всяко едно момиче ме прегърна и каза, че наистина съм заслужила тази корона. Стана ми много топло на сърцето. Все пак това са жени от други държави, пътували са, всяка е вложила време и средства и на всяка й се иска тя да бъде първа, но въпреки това не усетих лицемерие, а напротив“, разкрива тя. Миналогодишната победителка споделя на певицата, че открива себе си в нея и я поздравява също.
  „От журито получавах само 10, 10 и 10 точки“, допълва брюнетката. През октомври месец на Татяна й предстои нещо много по-мащабно, а именно да представя България отвъд океана – в Атланта. „Това е голяма отговорност за мен и дотогава ще се подготвям усилено без почивка“, казва тя.

  Преди броени дни тя представи и първия си фолклорен албум, който носи името „Горда съм българка“. Включила е едни от най-трудните и емблематични песни – „Излел е Дельо хайдутин“, „Не казвай, любе, лека нощ“, ‘Зайди, зайди“ и т.н./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ