19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ответен удар! Бащата на Айлийн от „Ергенът“ изля гнева си, призна, че…

  Айлин Бобева, която показа, че определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си, продължава да се бори упорито за сърцето и вниманието на „Ергенът“ Евгени. За неин лош късмет обаче, на пътя й винаги се изпречва Валерия, с която уж са приятелки.
  Природозащитничката се появи неканена на последното парти и успя да развали не само плановете, но и настроението на всички, най-вече на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Във въпросната надпревара два женски отбора се изправиха един срещу друг, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

  Айлин от „Ергенът“ била любовница на известен чалга певец от ромски произход
  Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Бобева е била гадже с фолк звездата Меди заради нейни снимки, на които е в неговата компанията, качени в Инстаграм. Твърди се, че двамата са имали професионални отношения, но цялата история доведе до много бързата и мощна реакция от страна на Ресми Бобев – бащата на Айлийн.
  Евгения призна след „Ергенът“: Евгени е мило момче, но… ВИДЕО

  Ресми сподели новина със следното заглавие: „Лъсна срамна тайна на Айлийн от „Ергенът“, в която се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише още, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който го обиждал. Накрая всичко стигнало до съда! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп пък било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал „унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично „госпожо“, с което му нанесъл обида“, се твърди още във въпросната публикация.
  Историята станала още по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери. Ето и точните думи на бащата на Бобева, споделени във фейсбук които представяме без редакторска намеса:

  „Кое всъщност е „срамната“ тайна, че баща ѝ е „пребил“ ученик, на който му липсват първите седем, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата… или, че тя се е снимала с „ром“, та даже са и излизали на „среща“. Или вашето съществуване зависи от това какви „тайни“ ще „разкриете“, или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жЪлти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23… скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го „слага“, с когото си поиска“./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ