31.8 C
София
вторник, юли 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Няма отърване: Ивка Бейбе се гласи и за „Биг Брадър“

  „Искам да вляза в „Биг Брадър“. Това заявява Ива Иванова, известна повече като Ивка Бейбе наскоро пред „България Днес“. Сензационната подкаст водеща смята, че риалитито в къщата си е предизвикателство.
  „Обичам да поставям психиката си на кръстопът“, споделя още варненката, за която в социалните мрежи от месеци насам валят всевъзможни подигравки, мемета и колажи.

  Ивка Бейбе стресна с тази СНИМКА от болницата, оперирала си е
  Преди година Ивка е била именно в онлайн риалити, което много наподобява „Биг Брадър“ – „Къщата на инфлуенсърите“, където дори е била една от любимките. Очевидно именно след това участие се проявило и желанието й да продължи в същия дух, само че този път с 15 души и в национален ефир. Ще видим дали ще я огрее през септември, когато се очаква да стартира риалити формата.
  Както е ставало ясно неведнъж досега, Ивка Бейбе не е от притеснителните и не й пука особено, че камерите ще следят всяко нейно действие през цялото време. „Не се притеснявам да ме видят по бельо“, уверена е нахаканата мадама, за която дори и без бельо няма да й е проблем, както вече се е случвало.

  Шок: Коцето обяви, че се жени за Ивка Бейбе, а тя разкри, че гърдите й са… ВИДЕО
  „Мисля, че реалността, в която живеем, има нужда от социална изолация“, опитва се да философства даже силиконката, само и само да привлече вниманието към себе си за предстоящия нов сезон на риалити формата.

  Ивка Бейбе споделя още, че има нуждата да се отдели от телефона си и да живее в момента. „Винаги се усмихвам, когато се сетя за моментите в Чепеларе и един конкретен параклис. Обичам спокойствието на храмовете. Там ходих с мои роднини, които не са между живите вече. Обичам да се сещам за тези моменти. Понякога при поредна вълна от хейт отивам в планината, затварям очи и се пренасям там“, споделя тя.
  Въпреки че известна с това, че е доста открита със сексуалния живот, Ивка Бейбе смята, че любовта е важна черта на човечеството и за жалост, започваме да я срещаме по-рядко от преди. „Наблюдението ми е, че хората правят все по-малко любов. За огромно съжаление сексът, който е лесен за консумация, е за предпочитане. Наблюдавам и че все по-малко хора ce женят“./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ