34.2 C
София
сряда, юли 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нови скандални подробности: Психиатри гледат Гущерова и Терзиев за…

  Правят психиатрични експертизи на Светлана Гущерова и на Кирил Терзиев по разследването за побоя срещу нея, за който тя твърди, че й е нанесен именно от бореца. Това става ясно от Софийската районна прокуратура, където се нищи казусът, предава „България днес“.
  Темида е назначила да бъдат направени съдебно-психиатрични и психологични експертизи и на двамата, но по различни причини. Психичните изследвания предстои да установят дали Светлана Гущерова е изпитала страх от случилото се и дали има нанесени психични травми от преживяното.

  Ето го уличаващото ВИДЕО: Гущерова закопа нападателя си!
  Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, е с цел да се установи дали е в добро психично здраве и дали е осъзнавал какво прави, ако наистина е извършил побоя.
  Освен това е назначена и видеотехническа експертиза на кадрите от уличните камери, която трябва да установи по категоричен начин, че той видеозаписът е истински и не е подправен. Също трябва да се установи дали човекът, който дърпа Гущерова за косата, е именно Терзиев.

  На видеото, с което Софийската районна прокуратура разполага вече от няколко дни, се вижда как мъж се пресяга от колата си, хваща косата на Гущерова през прозореца, докато тя е в собственото си возило, и я издърпва. При скубането тя се удря във врата на автомобила си. Също трябва да се установи дали на записа е Светлана Гущерова, защото и това не си личи добре заради ниското качеството на видеото.
  Нови разкрития: Терзиев към Гущерова: Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го заколя!

  Тук интересното е, че дори и да бъде установено, че насилникът е Кирил Терзиев, то записът не би могъл да се използва като доказателство пред съда. Това може да се случи само и единствено, ако това, което се вижда на записа, е потвърдено от поне двама свидетели.

  Всичките експертизи са стандартни в разследвания от този тип, а именно за заплаха за убийство. Точно такива са и повдигнатите обвинения срещу Терзиев – закана за убийство. Към момента прокуратурата не разследва побой, тъй като няма данни, които да насочат следователите натам. Няма нито избити зъби, нито някакви сериозни наранявания по лицето на Светлата Гущерова, които да сочат към побой, както самата тя твърди.
  В момента се разпитват множество очевидци на случилото се. Някои са били в колите си, а други са преминавали през района на случката пеша, когато са видели грозните сцени.

  „Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми. Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това“, написа Гущерова малко след случката в Инстаграм. А Кирил Терзиев твърди, че не е посягал на плеймейтката.

  „Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Дал съм им купища – твърди сензационно спортистът, без да разкрие ориентировъчната сума. – Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат.“ Това разказа Терзиев ексклузивно малко след като обвиненията се стовариха срещу него.

  След нападението Гущерова веднага сигнализира на прокуратурата, че е бита и заплашвана от Кирил Терзиев. Малко по-късно той е призован да се яви в съда доброволно, без да бъде арестуван. На следващия ден след случката борецът се яви с адвоката си в съда и бе освободен с мярка за неотклонение „подписка“.

  В момента разследването е в началото, а експертизите могат да се забавят поне с 2 месеца, става ясно още от информацията./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ