5.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нети се подмлади с ботокс – Дони все така линее

  Жената на Дони поддържа добрата си форма с йога
  Певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети е на 48 години, но е свежа и сияйна. Тя признава, че държи добрия си външен вид на редовните инжекции в ботокс. „Слагам си ботокс в челото, правя мезотерапия под очите, за да изтривам умората, и си извивам миглите при специалист за по-изразителен поглед”, доволна е дългогодишната половинка на Дони, пише Уикенд.

  Що се отнася до фигурата, дългокраката блондинка я поддържа със специална диета и много физически упражнения. Певицата и актриса неведнъж е показала на почитателите си как тренира и ги удивявала със своята гъвкавост. Тази пластичност Нети е постигнала благодарение на продължителните си занимания с йога.
  Добрева и благоверният ѝ Дони от години спазват специален режим – те ядат само пресни зеленчуци, плодове, семена и кълнове. По думите им по този начин пречиствали не само тялото си, но и душата си. „Кълновете са жива храна, затова е най-добре да се консумират в сурово състояние. Така не губят от полезните си свойства – и най-минималната термична обработка ги отнема”, споделяла е Нети, която дори на прага на 50-те е стройна като фиданка.

  Манията на музикантите по йогата и духовното усъвършенстване стигна дотам, че започнаха да учат тибетски език. Те са горди притежатели на броеница, орисана лично от Далай Лама. „Купих си я от Дарамсала. Мънистата са направени от кости на тибетски як. На брой са 108 – мистично число за целия Изток. Имах възможността да се ръкувам с Далай Лама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я свалям от ръката си и вярвам, че ме закриля”, разказвал е Дони.
  В това е убедени и Нети, която преди 3 години премина през лична драма, но за щастие, всичко приключи благополучно. Тогава тя разбра, че е осиновена и има биологична сестра – водещата на Би Ти Ви Алекс Кръстева. Те имат един и същ баща – актьора Петьо Кръстев. Артистът не знаел, че Нети му е дъщеря, докато тя не се разровила из родословното си дърво и не му разкрила истината.

  Добрева е била изоставена от биологичната си майка като бебе и впоследствие – осиновена от възрастна двойка. Когато осиновителите й починали, тя започнала да търси корените си и така научила кои са истинските й родители. Разбрала, че има и сестра.
  „Беше като любов от пръв поглед. Видяхме се, седяхме 5 минути леко вдървено, след което седнахме и започнахме да си говорим. Нямаше никакво напрежение”, споделяла е Алекс Кръстева, която узнала по телефона, че с Нети всъщност са роднини. С днешна дата те поддържат близки отношения и често се чуват по различни поводи. Добрева също е майка и обича да дава съвети на сестра си относно отглеждането на дете. Актрисата и певица има 11- годишна дъщеря на име Лилия. Момиченцето е наследило артистичността на родителите си – учи в Националното музикално училище и свири на виолончело.

  Дони и Нети в продължение на 10 години чакаха да се сдобият с дете и сега много треперят над наследницата си. Те избягват да я показват в публичното пространство, но се хвалят с постиженията ѝ и много се гордеят с нея. Интересна подробност е, че девойката има различни по цвят очи – едното е синьо, а другото е кафяво. Изпълнителят на „Уморени крила” е твърдо решен да запали и щерка си по магията на Изтока, а защо не и някой ден да отидат до Тибет заедно.

  Прегледана: 6

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ