1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Не пуснаха „Ритон“ от Стара Загора, причината е… ВИДЕО

  Както бяха обещали в Стара Загора направиха такава неочаквана изненада на Катя и Здравко от „Ритон“, която двамата дълго ще помнят. Най-успешният ни дует имаше много емоционален концерт в Града на липите, от който без малко да не могат да си тръгнат.
  Повече от два часа звездното семейство караше публиката в изцяло реновирания Летен театър в града да кипи от емоция със златните си хитове и чисто новите песни, които вече жънат много положителни реакции. Това обаче, явно се оказа недостатъчно за публиката, която искаше още и още да ги гледа и слуша, викайки ги на бис дори и след края на концерта.

  Голяма и неочаквана изненада за „Ритон“ в Стара Загора ВИДЕО
  „Браво!!! 45 години на сцената, за пример!“, „Бяхте прекрасни! Благодаря за невероятното преживяване!!!“, гласят само малка част от коментарите във фейсбук профила на „Ритон“.
  От своя страна Катя и Здравко отвърнаха с уникален колаж след концерта, който качиха в мрежата, събрал най-емоционалните моменти и вълнения от срещата им със старозагорската публика. 
  Затрупаха „Ритон“ с цветя и подаръци във Велико Търново СНИМКИ

  Припомняме, че обичаните от поколения българи дует „Ритон“ стъпиха за първи път във вече ремонтирания Летен театър в Стара Загора и признаха, че много се вълнуват да го видят завършен!

  Следващата среща с публиката, която ще направят „Ритон“, като част от националното си турне, е на 4 октомври в Спортната зала на Свиленград, където двамата ще пеят навръх празника на града. А след това ги очаква и многобройната публика в Летния театър на Габрово, където на 12 октомври Катя и Здравко със сигурност ще създадат истински музикален празник в Града на хумора./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ