21.8 C
София
понеделник, юли 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нарязаната Дебора свали екстеншъните, ето я истинската й коса СНИМКИ

  Нарязаната Дебора от Стара Загора, която отскоро се присъедини към поп фолк гилдията у нас, направи нова промяна в живота си, която нямаше как да не предизвика реакции.
  Става въпрос за визията на брюнетката, която в последно време е доста обсъждана покрай абитуриентския й бал. Там я видяхме с елегантна черна, дълга рокля и коса почти до кръста. Сега обаче, Дебора реши, че е крайно време да свали екстеншъните и да покаже истинската си коса. Изненадата е голяма, несъмнено!

  Ето каква абитуриентка е нарязаната Дебора, няма да повярвате как изглежда СНИМКА
  „Приятели, откакто си свалих екстеншъните се чувствам просто страхотно!.. Всички виждаме, че резултатът е повече от УАУУУ“, това пише Дебора в Инстаграм профила си, където показва в стъпки през какво е минала в последните месеци по отношение на косата си.

  „Така си много по-хубава“, гласи един от многото коментари под поста на брюнетката, но, разбира се, не липсват и някои по-критични, на които вероятно тя ще отвърне в някой друг от следващите си постове.
  И нарязаната Дебора се изкуши, напомпа устни и… СНИМКИ

  „И защо на 18-19 да си пренацапотена с грим и изкуствени мигли“, гласи той. Очевидно приканват младото момиче, освен екстеншъните, да свали и тежкия грим от лицето си, за да остане почти неподправена, въпреки че в поп фолка се котира обратното./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ