28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нападайте: Мъжете с тези имена никога не изневеряват

  Смята се, че името, дадено на един човек,  определя чертите на характера му както и съдбата. Ако говорим за мъже то названието може да определи техните навици, хобита и т.н. – дали някой обича да спортува или пък е решен да се отдаде на кариерата. Трети пък са страстни рибари.
  Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

  Много мъже са примерни и добри съпрузи, които ценят семействата си и дават всичко за съпругата и детето си.
  Други пък са големи кръшкачи и никой „не може да им хване спатийте“.

  Според експерти носителите на 4 мъжки имена, са верни и много моногамни. Всяка жена може да се радва, ако е решила да сключи брак именно с някой от тях и да е спокойна до старините си.
  Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

  Мъжете, носещи името Владимир са много общителни, безконфликтни и спокойни. Те са силни характери и умеят да защитават гледната си точка компетентно.
  Тези мъже филтрират социалния си кръг и нямат много близки приятели. Те не обичат двуличните хора.

  Точно толкова отговорно мъжете с името Владимир избират и половинката си. Когато я срещнат, те са верни на тази дама до края на дните си.

  Такива възгледи споделят и мъжете с името Борис. Тези хора са независими още от детството.
  Мъжете с името Борис са свикнали да разчитат преди всичко на себе си. Жените са привлечени от тези хора, защото са много силни и уверени.

  Тези мъже са чужди с флирта и ветровитите любовни афери.

  Опитват да открият истинската любов, дори и това да отнеме половината от живота му. След като обаче я срещне, е готов на всичко за нея. Никога не би се осмелил да нарани своята половинка.

  4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

  Мъжете с името Георги винаги имат високи резултати, с каквото и да се заемат. Те са общителни, отговорни и не биха рискували да доверят нещо от личния си живот на непознати хора.

  Мъжете с това име знаят как да се покажат в добра светлина. Имат много приятели и са социални. Дълго време претеглят плюсовете и минусите преди да вземат важно решение, особено що се отнася до избора на половинка в живота.

  Тези хора стават всеотдайни съпрузи.

  Последното име в списъка на верни мъже е Константин. Те харесват нежните жени. Без да подозират, те търсят чертите на майка си във всеки потенциален спътник.

  След като сключат брак, тези мъже стават много горди от това и често споменават името на жена си. Обичат да говорят за семейството и децата си. Дори и не си помислят да кривнат.show.24-chasa.eu

  Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ