17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мистерията е разбулена: Ето кой всъщност е танцуващият кандидат от ДПС ВИДЕО

  Истинска атракция в социалните мрежи стана кандидат-депутатът Вергин Терзиев, който изтанцува в перфектен  ритъм движенията на робот, докато излизаше на сцената като част от отбора на ДПС за 2 МИР-Бургас, пише Флагман бг.
  Смайващ е може би този пърформънс за политик с костюм и вратовръзка, но това ще си помислят само тези, които не знаят, че Вергин Терзиев е танцьор, и то много добър и е печелил не една и две награди.

  На сцената в Айтос Терзиев излезе под звуците на Music instructor и хита „Get Freaky”, а препълнената зала избухна в аплодисменти, начело с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.
  В залата нямаше изненадани от начина, по който номер 22 в листата се появи, защото той е известен в този регион със своята пластичност до перфектна степен.

   

  Вергин Терзиев е доказвал таланта си и пред цяла България. През 2011 г. заедно с неговия партньор в танците Юсуф станаха втори в риалити формата „Танцувай с мен – тристаен“ след оспорван финал с Борис Панайотов.
  Преди повече от 10 години Юсуф и Вергин разпалиха местния патриотизъм, докато участваха в „Шоуто на Слави” и се превърнаха в любимци в общината, тъй като са от айтоското село Тополица. 

  В същата година бе един от най-щастливите дни в живота на Вергин Терзиев – сватбата му, на която голямата изненада бе внезапен неканен гост.  
  Водещият Слави Трифонов пристигна в Айтос за бракосъчетанието на Вергин Терзиев с дългогодишната му любима Назиле. А кой беше кум тогава – разбира се, че дуетната половинка на Вергин – Юсуф.

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ