11.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мира Радева попиля скандалджията Кацаров от „Гласът на България“

  Небивал скандал спретна изгоненият в неделя участник в „Гласът на България“ Константин Кацаров. Той изкара неща от кухнята, които никой не беше предполагал.
  Например, че участниците са задължавани да пеят на английски, защото много от българските песни са с неуредени авторски права и може предаването да бъде съдено.

  От БТВ все още не реагират и оглушително мълчат за случая. Нищо подобно никога не се е случвало в шоуто и мнозина се питат дали няма някаква клауза за конфединциалност.
  Коментарите са разнопосочни след инициативата на Кацаров. Мнозина го подкрепят, но има и доста коментари, които го обвиняват, че е надигнал глас само защото е наранено егото му, като го изключиха.
  Социоложката Мира Радева написа остър коментар по адрес на Кацаров.

  „Всичко е вярно, но все пак им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме… Знаете, който си е дал… Остава урокът, който май никога не научаваме
  Кацаров много елементарно, злобно, пошло, да плюеш след като си отстранен. Ха-ха, иначе дотогава няма нищо. Ако беше продължил пак няма нищо.

  Еййй честният ама когато ти отърва иначе трайко,,,Защо не ги отряза в началото и да си гледат работата ааааа ??? Много елементарно Кацаров – може да казваш истината, ама не сега, сега вече е късно да се правиш на честен!“. /show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ