24.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Милко Калайджиев проплака: Мама ще умре, ако научи за…

  След като НАП запорира имуществото на Милко Калайджиев, за което наскоро ви информирахме, сега следва да се проведе търг, насрочен за 15 май, на който да бъде продадена къщата му за гости в с. Мезек.
  Певецът бе сполетян от неприятностите, след като от НФ „Земеделие“ му поискаха да върне 309 хил. лв. евросредства, вложени в частната му стопанска дейност. Според фонда прегрешението му е, че не е правил по 80 бона годишен оборот в луксозната си странноприемница.

  Елен Колева изпоти Милко Калайджиев, поиска в ефир да… ВИДЕО
  Истината на Милко Калайджиев обаче, се оказва съвсем различна. Той споделя, че от НФ „Земеделие“ измислили план със задна дата, за който твърдят, че не е изпълнен. И е категоричен, че няма нито едно нарушение и винаги е бил изряден. Освен това фолкпевецът е убеден, че всичко това е клопка, предварително подготвена от държавните институции.
  Като виновник за случващото се определя зам.-министъра на икономиката Александър Манолев, който си направил къща за гости заради любовницата си в Сандански. От там се разшумяло, че имотът бил заключен цели 5 години и Бойко Борисов наредил: „Взимайте им къщите!“, пише „Уикенд“.

  Преслава казва как се е запознала с Милко Калайджиев и какво е поискал от нея СНИМКА
  Изпълнителят е категоричен, че към ден-днешен продължава да няма никакви задължения към НАП, а всичко, което е на негово име, е запорирано, с изключение на къщата им в Свиленград, която се води на името на съпругата му. От ДФЗ ги натоварили да му вземат 390 хил. лв., дадени ми като евросредства по програмата. Недоумява защо е това бързане и отвратителното им държание.

  Предвид, че целия този натиск идва от София, Калайджиев подозира, че целта е да им продадат къщите и да усвоят парите от Европа, преди да приключат двете колективни дела, които водят 284 собственици на къщи за гости, ужилени от ДФЗ, пише още изданието. И не крие притеснението си, че ако майка му разбере за случващото се, ще умре./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ