19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мария наду още джуките, няма кой да я бие вече ВИДЕО

  Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща на моменти, че дори най-верните фенове на миньончето не могат да повярват какво си причинява тя с лека ръка.
  Изпълнителката, която в последно време набляга повече на подобренията по себе си и на екзотиката от различни точки на света, които посещава с любимия си, отколкото на нови песни, за пореден път втрещи социалните мрежи с джуките си.

  Мария втрещи Алекс Сърчаджиева! Какво се случва с лицето й?! СНИМКИ
  Май скоро едва ли ще има кой да я бие по обем на устните, а може би точно такава е и целта на Мария, чийто джуки постоянно изглеждат така, сякаш току що са подобрени за енти път. Това се дължи на иновативен метод, на който брюнетката залага, за да поддържа винаги пухкави и огромни устните си.
  Засега Мария не внася яснота какво точно прави, освен традиционните процедури за уголемяване на джуки, до които прибягва вероятно всяка втора жена у нас, но е факт, че в момента напомпаните й устни заемат почти цялото й лице, или поне такова е впечатлението, което създава. Това се случи и при скорошното гостуване на фолкпевицата в bTV, където тя трябваше да говори за 42-вия си рожден ден, който отпразнува през януари.

  Мария се хвали, че е щастлива, но така ли е наистина?
  Отварачката, както често продължават да наричат Мария, призна, че често сервира изненади на мъжа си, като една от последните била за годишнината от сватбата им, която двамата посрещнаха на Малдивите. „Аз бях като един подарък – с шампанско в ръката и с пандела му се подарих“, сподели Мария, подхилвайки се. И добави нещо много любопитно:

  Двамата се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря заедно с техен общ другар. Инициатор бил Мирослав, а Мария приела. „Исках да си имам моя си човек до мен“, изясни тя. Закъсняла с 40 минути за вечерята, тъй като объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-сетне пристигнала, споделила ухилена: „Здрасти, аз съм Мария“. „Като го видях, си казах: „Ей в този момент този с тези огромни очи ще ми покажат откъде изгрява слънцето. Личи му от 100 км, че е ходещо овенче“.
  Мария се хвърли на пистата, ще става скиор СНИМКА

  Така протекла първата среща на Мария и Миро, а на вечерята двамата си пийнали порядъчно. На другия ден той я поканил да пътува с него до Велико Търново, където е съдружникът му. Тя се съгласила без колебание. По време на пътуването усетила, че няма да има единствено краткотраен флирт. Описа цветущо и как Мирослав я опипал на бензиностанция. Моментът очевидно бил значим, тъй като и до ден-днешен, когато минат от там, и двамата си спомнят за случката.

  Тогава Мария запалила цигара на обозначеното за целта място, а Миро се доближил до нея и направо действал. „Завъртя се около мен, хвана ме за задника, но нали знаеш по какъв начин – мъжката, и ми каза: „Нещо за пиянство да ти взема ли?“. И аз застанах, ни напред, ни назад, хвана ме срам, не знаех как да отвърна, защото такива неща не ми се случват. Но той си е такъв и затова толкова го обичам“, заяви Мария.

  Малко след пътуването до Велико Търново, двамата пътували за три месеца в Гърция. Именно там Миро се убедил окончателно, че Мария е неговата жена./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ