2.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мариана Попова срина със земята Вида Пиронкова и Антония Първанова ВИДЕО

  Мариана Попова не спести нищо на тези, които са проявили неуважение към представлението „Виновни“, в което тя и любимият й Веселин Плачков са главни герои. Нещо повече – тя назовава две имена на родни популярни личности, които са направили нещо много неочаквано пред всички в залата на театър „Сълза и смях“.
  Става дума за Вида Пиронкова и Антония Първанова, които наскоро са посетили като зрители представлението. Но това, което правят малко, след като влизат в залата, неизбежно провокира бурни реакции – и там, и в социалните мрежи, както става ясно и от видео в профила си, в което Мариана Попова обяснява с подробности случката.

  Мариана Попова е съкрушена, а причината е смъртта на… СНИМКА
  Вида Пиронкова (вляво) и Антония Първанова
  „Тъй като вече живеем в изключително глобален свят и можем да си позволим социалните мрежи, за да разговаряме пряко с приятели и с неприятели, реших, че е крайно време да ви разкажа за премиерата на представлението „Виновни“ и да отговоря подобаващо на г-жа Антония Първанова, на Вида Пиронкова. Това са двете дами, които са нахлули в „Сълза и смях“, поискали са от нашите организатори официални покани, но те не бяха включени в нашия гест лист.
  Вида я познаваме, но г-жа Антония Първанова не. След което са закупили билети, влезнали са в залата и според много мои колеги и приятели, сред които Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова, са си тръгнали на първата сцена, което означава, че въпросната госпожа дори не е гледала представлението. Никой никога не е излизал от залата, освен тези две дами, които явно са били, може би, в неадекватно състояние, според твърденията на нашите приятели.

  Мариана Попова възмути с това ВИДЕО от столична бензиностанция

  А относно „Виновни“ – той е един много симпатичен, непретенциозен спектакъл, който говори за наболелите проблеми в шоубизнеса и за това какви мечтаем да бъдем, какви трябва да бъдем, за да сме удобни на обществото, на вкусовете на хората… Омръзна ми да чета, че видиш ли, сме се провалили и представлението е много неприятно. Няма такова нещо! Чуйте споделените във видеото имена, свържете се с тях и тяхното мнение. Човек, който не е гледал представление, няма как да знае дали то е хубаво или не, а „Виновни“ е много хубаво представление.“/show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ