29.8 C
София
вторник, юли 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Култовата Симона от „Хелс Китчън“ разкри истината за флирта с Митко

  Симона, звездата от последния сезон на „Хелс китчън“, разкри, че цялото ѝ поведение във формата е плод на добре обмислена стратегия. Тя призна, че само шеф Ангелов я е респектирал, а съперниците ѝ не са я притеснявали изобщо, макар те да се професионалисти, а тя хоби готвач.
  „Познати ми казваха, че те ще ме смажат, но аз ги смазах психически. Те бяха по-добри от мен, но аз знаех къде да ги натисна, за да рухнат и да си тръгнат преди мен“, това призна родопчанката в подкаста The Voice cast. И добави: 

  Симона призна след „Хелс Китчън“: С Димитър се…
  „Единственият шанс да работя в ресторант е, ако ресторантът е мой и готвачът ми е болен“, това заяви Симона. И призна още, че да има заведение по принцип съществува като план в главата ѝ, но не и на този етап.
  След като се оказа, че Симона е била много по-пресметлива и в никакъв случай не е толкова неуверена, за каквато се представи в Кухнята на ада, феновете на формата логично се питат дали и любовната й интрига с Димитър също е била част от плана.
  Култовата Симона хвърли голяма бомба: След „Хелс Китчън“ тя ще…

  Звездата на последния сезон разкри, че с Димитър са заедно, макар многого твърдения, че връзката им е само фасада. Симона обясни, че те продължават и развиват връзката си без да я афишират, най-вече защото Димитър иска така./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ