1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Кандидат-кмет на ИТН издаде голям 30-годишен гаф на Слави ВИДЕО

  Любопитна история разказа поетът и сценарист Ивайло Вълчев, който изненадващо беше издигнат за кмет на София от „Има такъв народ“ (ИТН). Заради гаф отпреди 30 години той никога не гледа концерт на Слави Трифонов от публиката. Бургазлията винаги стои зад сцената.
  Слави Трифонов и Ивайло Вълчев
  „Раздавахме „Ку-Ку награди“ през 1992 или зимата на 1993 година.

  Аз бях новобранец в екипа. Заведох на концерта в НДК сегашната ми съпруга, тогава гадже, за да се похваля колко голяма работа съм“, разказа с усмивка Вълчев.

  „Трябваше Слави и Зуека да изпълнят песента „Дулсинея“ по мой текст, с което бях много горд. Всъщност бяхме трима души зад текста, но темата е друга“,  продължи той.
  „Сядаме сред публиката, наградите вървят. Дойде ред на „Дулсинея“ и… Слави забрави текста.

  Пееше само Зуека. Слави припяваше „На, на, на“. Слава богу, имаше много записи на репетициите, та поне нещо монтирахме за излъчването по телевизията.
  Но оттогава не искам да чуя за наш концерт, в който съм сред публиката. Дори са ме молили от балета или от бенда да взема телефоните им, за да ги снимам, но категорично отказвам.

  То и зад кулисите е интересно, но после реално разбирам как е минало, като гледам повторение по телевизията“, разказва депутатът от ИТН, цитиран от „Марица“.

  Самият той обича да има истинско дърво, когато му се налага да „чука на дърво“.
  Не мога да се оплача тук, в Партийния дом, където сега е парламентът. Строена е с много истинско дърво„, не пропусна да се пошегува Ивайло Вълчев и допълва: „Иначе при гласуване партийни суеверия нямаме, ИТН не се съобразява със звездите“.


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ