20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Изпълнителката на „Ах,баната“ скочи остро срещу Ивана, нанесе й жестока обида ВИДЕО

  Свикнали сме в попфолка да ври и кипи от скандали, но обикновено се случват задкулистно и не толкова явно за обикновените слушатели и почитатели на лекия жанр. Но този път наблюдаваме истинска нападка от певица, която направи на нищо колежката си Ивана. 
   Изпълнителката, която остана в историята на чалгата с парчетата „Ах, банана“ и „На геврека дупката“, атакува изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. 

   
  Сани

  Певицата от близкото минало Сани си позволи да направи коментар за новата песен на колежката си. „Егати… бозата“, изригна Сани по повод новото парче на певицата на народа – „Жена за милиони“.
  “Наистина много се радвам, че песента “Жена за милиони” предизвика толкова реакции, коментари и различни мнения. Знаете, че винаги ми е била важна обратната връзка с вас – истинските и верни почитатели, за които всъщност правим почти 25 години музика. Да, понякога с песните си, ви разплаквам- понякога ви разсмивам, но никога не сте оставали безразлични! Ще продължавам да предизвиквам себе си и вас с още много песни! Само гледайте!“, е коментарът на Ивана към всички хвалебствия на феновете й, но съвсем тактично игнорира нападката от страна на нейната колежка Сани./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ