1.4 C
София
вторник, януари 31, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Изненада! Андре Токев и Петър Михалчев влизат в „Хелс Китчън“

  Тримата големи от „Мастършеф“ отново ще готвят заедно, само че не в bTV, а при конкурентите от Нова тв. Андре Токев и Петър Михалчев ще се присъединят към шеф Виктор Ангелов в „Хелс Китчън“. Това намекнаха самите шеф готвачи с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи, придружена с иконки на камера и клапа.
  Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 г. за първия сезон на „Мастършеф“, но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. Тогава bTV го замени първо с италианеца Лео Бианки, а после и с шармантната Симвена Роу.

  Ето какво ще прави Валя от „Хелс Китчън“ със 100-те бона СНИМКА
  Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов. И по всичко изглежда, че тройката отново се събира, макар и в друго предаване, пише „Уикенд“.
  Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата „Изненада“. Феновете веднага разбраха, че се „готви“ голям рейтингов удар.

  Миналата година шеф Михалчев обяви, че напуска „Мастършеф“, намеквайки, че е недоволен от отношението на продукцията към своята персона. Гуруто на японската кухня сподели, че за шефовете в bTV той е останал прост работник, докато други ги третирали като звезди, но без да уточнява подробности.
  Шеф Токев пък до последно остана верен на телевизията, която го превърна в звезда. Но от Нова са готови да се преборят за него, давайки му повече шансове за изява./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ