19.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Издадоха грозна схема на Шеф Петров, от която печели добре

  Шеф Борис Петров отново си навлече гнева на свои колеги от бранша. Този път го обвиниха в нагла измама, която е непристойна за име от неговия ранг. 
  Злен на групата „Бармани & Сервитьори/ки & Готвачи!“ избухна с гневен пост срещу известния кулинар, който от години е недолюбван от колегите си, тъй като има остър език и си позволява да ги нагрубява. 

  Потребителят твърди, че Шеф Петров ползва тролове, които да пишат положителни коментари за ресторанта му. За доказателство потребителят с име Луис Александър прилага и скрийншотове от публикации, качени буквално през една или две минути. Вероятно те са дело на един човек или група хора, организирани от Петров, твърди авторът на сигнала.
  „Ето как, когато си нагъл, зъл, безскрупулен, отвратителен, мазен тарикат, България е най-доброто място за твоят бизнес! Тук законът за конкуренцията и рекламата съществува, така както съществуват всички останали закони- фиктивно! Тук можеш да заплашваш, да навлизаш грубо в личния живот на клиентите си, да ги унижаваш и клеветиш публично и да ги наричаш гадни селяни и с куп още ужасни имена, а след това, най-нагло да организираш армия от безработни тролове от фитнесите и срещу скромна за теб сума, да ти вдигнат рейтинга, оставяйки ти под строй позитивни ревюта, плюейки върху всички етични и правни норми! Браво на шеф Борис Петров, един истински българин, баш тарикат!“, пише потребителят в мрежата. 
  Коментарът му намери много съмишленици, но и доста хейтъри. Оказа се, че Шеф Петров има голяма фенска маса, които скочиха на твърденията на потребителя в групата. Не са малко и тези, които открито оплюват готвача и твърдят, че няма място в бранша и незабавно трябва да се оттегли, защото е срам за колегите си./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ