14.4 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ивана си развърза езика и попиля колежките си

  Ивана, която има зад гърба си солиден арсенал от хитове и е сред най-аплодираните попфолк певици, не спести критики по адрес на новите имена в жанра.
  По думите й всички помпат скули и джуки, прибягват към едни и същи тунинг процедури и в крайна сметка са еднакви.

  “Това уеднаквяване никога не ми е харесвало. Винаги съм искала да остана различна, да си остана такава, каквато Бог ме е създал. Ако има нужда от нещо за самочувствие, трябва да е пипнато много фино и много леко. Не трябва да е толкова дръзко, не е красиво”, заявява тя в подкаста “ВИП зона” на Vbox7.
  Певицата на народа изразява мнение, че младите се впускали да градят кариера едва 15-16-годишни, което определя като незряло решение.
  Като своя голяма страст определя шопинга и не крие, че харчи много за дрехи: “Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си казвам сега това за какво ми е, къде ще го облека. Дрехите са основното ми перо”.

  Ивана разкрива, че в момента няма човек до себе си, но не чувствала празнина: “Така се свиква с тази тишина и това спокойствие”.
  Вината, че успешните жени са сами певицата хвърля върху мъжете и техните комплекси, че не са постигнали толкова в живота си.

  Признава и какво не е могла да преглътне в своите връзки. Разказва случай с един от партньорите си, който бил скромен и нормален човек, но връзката му с нея го променила коренно. Стигнало се до ситуация, в която се отнесъл надменно и грубо със сервитьор, без да има повод за това. На мига тя взела кардинално решение и прекратила връзката си този човек./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ