1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Иван Гарелов се обля в сълзи заради…

  Иван Гарелов ще направи много емоционална изповед за себе си и за живота си тази събота в предаването „Търси се“ в ефира на bTV. Срещата с големия журналист е много различна от досегашните, които са правени с него, защото в нея той прави много изключения.
  Гарелов повдига завесата за личния си живот и проговаря за първи път за това, за което никога не си е позволявал да говори публично – за самотата, трудностите и болката, които съпътстват живота му към днешна дата.

  Водещите Нели и Меги ще го срещнат с телевизионния му „наследник“ Бойко Василев, който ще признае, че Иван Гарелов е строг шеф, но винаги чува другата гледна точка и се съобразява с нея: „И преди, и сега, Иван Гарелов е един и същ – борещ се“, заявява той.
  Емоционална ще бъде и срещата с дъщерята на легендарния телевизионер – Калина, която в момента е и най-близкият му човек. Тя ще сподели за периодите, в които баща ѝ най-много ѝ е липсвал, и ще признае: „Той положи невероятни усилия, за да се сближим, и ме прие безусловно“.
  Най-вълнуващ ще се окаже моментът, в който Иван отново ще види съпругата си Донка Стамболийска, която това лято напусна този свят след боледуване.

  Архивът на „Търси се“ обаче ще върне Гарелов в най-хубавите им моменти, а той, от своя страна, през сълзи ще призове зрителите: „Когато искате да кажете на някого, че го обичате, казвайте му го веднага, винаги, по всяко време. Любовта е това – да слеете душите си в едно“./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ