17.9 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Горчиво! Джия се похвали с гадже след „Ергенът“

  Певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева, може и да не стигна до финала в шоуто „Ергенът”, но пък е срещнала любовта извън предаването.
  След отпадането си чалга изпълнителката разкри, че има ново гадже. Връзката им започнала преди 2 месеца. „Този път е взаимно. Той е всичко, за което съм мечтала”, коментира брюнетката. Джия тази година ще чукне 30 и казва, че вече е напълно готова за семейство и за бебе:

  „До няколко години си се представям да имам здраво семейство, да започна да го градя поне. Гледам си кариерата, но искам да имам и деца, и мъж до себе си”. Отношенията с актуалния й приятел обаче са още пресни, затова не бърза да разкрива подробности. „Сега съм щастлива в любовта и това ми е достатъчно”, твърди Анчева, пише „Хотнюз“. 
  Най-дългата връзка на хубавицата била с кипърец и продължила цели 5 години. Покрай него научила гръцки. „Разделихме се, но оттам се запалих по културата. Харесвам гръцката музика, както и местната кухня”, разказвала е Джия. Преди участието си в „Ергенът”, тя излизала и с футболиста на „Левски” Радослав Цонев. Те изживели кратък романс през миналото лято, но пътищата им бързо се разделиха. Точно тогава тя решила да се запише за участие в предаването. Била на косъм да се откаже, но видяла пианиста Евгени Генчев по телевизията и много го харесала.
  Графикът й с участия също е запълнен, даже предстои да пусне нова песен. „Получавам много неприлични предложения, но е съвсем лесно да им откажеш. Като те видят, че си възпитана и нямаш пошли намерения, те просто си тръгват. Не съм имала никога големи проблеми. На един мъж кажеш ли му, че няма смисъл, той се отказва. Една жена винаги трябва да знае как да откаже!”, твърди певицата./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ