26.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Георги Стайков полудя, псува Диана Димитрова като каруцар: Да ти е** п****** леля!

  Неслучайно пишем, че сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ развой – далеч не само заради разкритията, които и двамата правят през определено време, но и зарада вълната от коментари в социалните мрежи.
  Границите на добрия тон отдавна са минати, но това, което направи наскоро Георги Стайков, вече е отвъд допустимото. Актьорът псува като каруцар в социалните мрежи и показа колко грозен изказ може да извади за нула време. Каквато и да е причината, не му отива нито на професията, нито на публичния образ, както може да се убедите, смятат и мнозина.

  Ето какво е писала Диана Димитрова до 15-годишната дъщеря на Вергов, което вбеси актьора  Неотдавна в профила си Диана Димитрова публикува постановлението на съда по делото, което в крайна сметка спечели Юлиан Вергов. Точно то даде повод на Георги Стайков не само да мине всякакви граници, но и да изпростее максимално – така, както едва ли някой е очаквал.
  Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

  От коментарите става ясно, че актьорът е готов да реагриа гневно и нецензурно срещу всеки, който не е съгласен с неговото мнение по казуса Димитрова/Вергов./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ