28.3 C
София
петък, септември 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Галена побесня по време на участие, след като фен успя да щракне под роклята й ВИДЕО

  Чалга фурията Галена побесня по време на свое участие, а причината е фен, който се опита да снима под роклята й. Певицата забелязала, че докато играе кючек някой от публиката усилено се опитва да снима бельото й и буквално побесня. 
  Любителско клипче е запечатало случката, на която се вижда как за секунди лицето на Галена се променя и видимо е готова да скочи на бой. 

   
  @ivantelii #galena #fyp #foryou ♬ original sound – ivantelii

  Докато смядовчанката изпълнява съвместната си песен с Емрах – „Ергенът“, фен се пъхва под чалга дивата, за да заснеме ексклузивно видео. Певицата реши да действа без намесата на охраната на заведението и грабна телефона на нахалника, като дори се получи лека битка за да може да го изтръгне от лапите на собственика. 

  Накрая Галена се добира до мобилното устройство и изтрива нецензурния кадър, но клипчето прекъсва и не става ясно дали нахалникът е получил и друго наказание. Доколкото познаваме Галена, със сигурност е използвала пиперливия си език, за да го направи за смях пред цялото заведение.
  На Галена вече й е дошло до гуша от подобни нахалници, заради които не може да се отпусне на сцената и да се забавлява. А в социалните мрежи всички подкрепят Галена и я съветват следващия път да му завърти една плесница, за да се научи на уважение към жените. /show.24-chasa.eu 

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ