17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Галена пак го закъса със здравето, отмени участията си за неопределен период от време

  Фолк звездата Галена има сериозни здравословни проблеми, а феновете й вече силно се притесняват за нея. През последната година изпълнителката на „Знам диагнозата“ е видимо съсипана и непрекъснато отменя участия. 
  След като миналата година отмени участията си за целия септември, тази година е напът да се случи същото. Галена отново има здравословни проблеми, които не й позволяват да ходи по участия. 

  Тази седмица певица отмени всичките си участия, но това разбрахме от съответните заведения, в които трябваше да се появи. Тя самата никъде не е оповестила, че няма да има възможност да изпълни поетите си ангажименти. Пази в пълна тайна здравословното си състояние, което не е никак добро. 
  Напоследък Галена се появявала в нощните заведения видимо уморена, а на места дори повръщала. Запознати смятат, че това й състояние се дължи на инжекциите за отслабване, към които се е пристрастила и благодарение на тях успя да влезе в топ форма. 
  Певицата ползва най-новия метод за отслабване, а именно инжекции с инсулин.  С него за месец смъкват над 10 кг от теглото си, без да гладуват и без да се налага да се потят във фитнес залата.Методът е лесно приложим, но и много коварен, като може да има фатални последици за здравето.

  Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.
  При Галена негативните последици вече се виждат и тя не е тази жизнена жена, каквато я помним отпреди години. Не знаем доколко състоянието й в момента е критично и докога няма да пее. Но в последната една година често отменя участия поради здравословни причини. Тази седмица тя отмени две изяви в Слънчев бряг, Приморско, Созопол и Дългопол./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ