10.3 C
София
вторник, май 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска ВИДЕО

  Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров, което той направи пред нея в подкста „Не съм такъв човек“. Едва сега тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и без малко да получи инфаркт, докато научаваше подробностите. 
  Забавната актриса въобще не подозира, че представителка от лекия жанр може да привлече вниманието на сина й Мартин. Но остана поразена от разкритието на нашия водещ и веднага поиска да научи името на въпросната певица, която е искала да й отмъкне синчето. 

  Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е искала да впечатли синът на Михова, но без никакъв успех. Той така и не подднал на ухажването на напористата певица. А Михова въобще не се изненада от реакцията на сина си. 
  „Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, напротив – аз имам приятели от този жанр. Но синът ми не е на тази вълна, като тийнейджър слушаше повече попфолк. Не вярвам да се увлече по такова момиче“, категорична е тя. 
  В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се определя като добра свекърва, а снахата я приема за дъщеря, за каквато винаги си е мечтала. Все пак й се иска двамата да се оправят в живота и да се отделят в самостоятелно жилище, тъй като съжителството между две поколения под един покрив е доста трудоемко./show.24-chasa.eu

  Цялото интервю с Албена Михова може да гледате в линка по-долу:
   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ