20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фики си татуира щерката на ръката СНИМКИ

  Фики Стораро татуира и името на дъщеря си Еслем върху ръката си. Той обаче прибави и цяло послание към татуса, което умили феновете му и показва колко е силна любовта между баща и дъщеря.
  По време на последното участие на Фики в култов столичен клуб репортер забеляза надписа на лявата ръка на изпълнителя, който гласи: „Никой на този свят не обича момиче повече, отколкото нейният баща. Еслем“. Екип на медията ни се свърза с него, а той сподели:
  „Не е отсега, от 5-6 месеца е, просто никой не го е забелязал явно (смее се). Най-милото в момента вкъщи е тя“. Певецът не скри, че използва всяка свободна минута, за да е със семейството си, а малката Еслем вече също дейно се включва в игрите вкъщи. „Много й се радваме всички. В момента любимото ни е да играем на криеница. Много се забавляваме. Баткото също си играе с нея, понякога и я ядосва, но е нормално. Като пораснат, ще я пази“, говори с цялата си любов за децата си Фики пред „Телеграф“.

  Припомняме ви, че той има татуирано и името на сина си Тони върху пръстите на същата ръка. Момченцето е кръстено на дядо си – Тони Стораро, и по този начин Фики пък е изписал и бащиното име./show.24-chasa.eu
  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ