20 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Евгения призна след „Ергенът“: Евгени е мило момче, но… ВИДЕО

  „С Евгени нямах лична среща, не се задълбочи общуването ни. Евгени е мило момче. Ще спечели момичето, което има най-силна химия с него и си пасват“, това заяви Евгения Миланова в „Тази събота“ по bTV, малко след като напусна романтичното риалити „Ергенът“.
  Бизнес дамата, която работи като маркетингов експерт, бе откровена за всичко, което реално е почувствала към най-желания тв ерген в момента, както и какво мисли за него.

  Майката на Елена намекна коя е победителката в „Ергенът“
  „Още в началото, когато се запознахме усетих приятелска енергия между нас и реших, че е по-добре да не бъда активна. Исках да изградя прекрасни отношения с момичетата и да се забавлявам. С по-голяма част от момичетата общувам и ще запазя контактите си за в бъдеще. Не съм човек, който желае да се включва в конфликти“, заяви тя.
  И въпреки че в живота често изготвя куп стратегии за успешен бизнес заради професията си, в шоуто така и не стигна до заветната за всички участнички роза, поради което и напусна формата.

  „Ергенът“ Евгени обясни защо не даде роза на Мони
  Извън темата за Евгени, красавицата подчерта, че не само на екран, а и в живота носи предимно рокли, защото в тях се чувства красива и комфортно. Но и призна, че не ходи на фитнес, както повечето момичета, вманиачени по фигурата си.

  „Не спортувам на този етап, храня се здравословно. В къщата не успявах да се храня здравословно, но залагах на плодовете“, добави тя./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ