1.4 C
София
четвъртък, ноември 30, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ето къде отива Радина Червенова след „Преди обед“

  Емблематичната водеща на БНТ Радина Червенова слезе от екрана като водеща на „Преди обед“, което изненада мнозина, но не бързайте да я отписвате съвсем, въпреки че според някои тя е вече в пенсия.
  Вместо пауза от телевизията обаче, Радина просто ще направи промяна. Тя ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията между хората, което ще наподобява рубриката, която водеше и в „Преди обед“, но оттук нататък ще засяга и други женски теми.

  Радина Червенова разкри цялата истина за любовта с Каменаров и разведени ли са
  Все още не е ясно кога ще се появи в ефир, но зрителите я очакват с нетърпение. Мнозина са убедени, че предаването й е обречено на успех, просто защото самата тя има много опит зад гърба си, пише „Галерия“.
   

   
   Паралелно с тв промените, водещата трябва да издаде съвсем скоро и първата си книга „Сън“, която вече е започнала да пише. Вярва обаче, че няма случайни неща, защото сънувала много ярък и дълъг сън. Събудила се и решила да запише основните моменти. След време, една вечер, започнала да пише и не усетила кога е станало 8 сутринта. Това се случва след напускането й от БНТ, където минава цялата й кариера./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ