7.9 C
София
сряда, март 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ето ги ВСИЧКИ участници в „Сървайвър“, изненадите са големи!

  Преди няколко дни ви информирахме кои са новите звездни участници в новия сезон на екстремното риалити шоу „Сървайвър“, което скоро ще се появи в ефира на bTV. Ето, че вече са ясни и останалите, които ще се борят за голямата награда от 100 000 лева, както и за титлата „Последният оцелял“ в Доминикана.
  Новите претенденти ще бъдат посрещнати не само с екзотична природа, но и с изолация, самотата и ще се сблъскат с най-големите си страхове, но и ще покажат силата на волята и духа си, както и опит да надскочат себе си. Снимките ще продължат рекордно дълго време – 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България. 

  Култово ВИДЕО показа новите звездни участници в „Сървайвър“
  Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни“, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Войни“. Мъжете са: футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. 
  В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.  

  Божана Кацарова за „Сървайвър“: Може да ме очаквате с пълна сила!
  Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него.

  Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ