17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Емилия призна заедно ли са с Башур!

  Нарвъх рождения си ден певицата Емилия направи огромно признание. Тя най-накрая реши да разкрие цялата истина за отношенията си със своя съпруг Жорж Башур и наистина ли са разделени. 
  От няколко месеца упорито се говори, че двамата са се разделили. По-наблюдателни веднага отбелязаха, чв бизнесменът е изтрил общите си снимки с певицата. А мълчанието им по темата засили тези слухове. Най-накрая разбираме каква е истината. 

  И да са минали през труден етап от живота си, то всичко вече е зад гърба им и отново са заедно. На рождения си ден Емилия призна кои са хората до нея и тези, които обича най-силно. Така тя сложи край на спекулациите за раздяла в семейството им. Сред споменатите освен трите деца на Емилия, място зае и нейният съпруг Жорж Башур. 
   

  „Днес се чудех дали да публикувам нещо за себе и реших, че не аз съм важна, важни са хората, които ме правят щастлива. Нямам снимки на всички, някои от тях не обичат да се снимат и не искат публичност, но изнамерих някои от архива. Благодаря от сърце на семейството ми, почитателите ми. Имам много малко приятели, но все пак имам и благодаря на Господ за всичко в живота ми. Happy Birthday to me“, написа певицата, която чукна 42 години. 
  Освен успешна музикална кариера, Емилия е щастлива майка на три деца. Първите две са от брака й с Коко Динев – Мира и Иван. Третото и най-малко дете – Жоржина, е от брака й с Жорж Башур./show.24-chasa.eu

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ