17 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Джулиана Гани е съсипана: Поредна изневяра, този път с известна певица СНИМКИ 18+

  Джулиана Гани не може да повярва на късмета си все да се оказва в ролята на тази, на която са изневерили, независимо от факта, че е непреклонна към мъжете в такива моменти. Е, вероятно е очаквала, че след първата едва ли ще последва втора изневяра от новия й любим, но ето, че тя е факт.
  Идилията, която доскоро силиконката представяше от профила си в социалните мрежи с полицая Теодор, май вече също е в историята. И за неин ужас, доверието й в мъжете става още по-разклатено.

  Джулиана Гани се пусна от рая, но я попиляха заради… ВИДЕО 18+
  Пищната блондинка, която роди и дете от новата си любов, което е второ за нея, отново минава през същата ситуация, която се случи и с бащата на първото й дете. Този път обаче, другата жена се оказа нейна близка приятелка. Тя, освен това, е и популярна изпълнителка. Става дума за хип-хоп певицата Виктория Тодорова, позната повече с прякора си Котенцето.

  Припомняме, че предишната връзка на Джулиана Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна именно заради кръшкане от негова страна. След като тя публично разкри причината за раздялата с него, а той започна да я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които тайно е снимал в периода, докато са били заедно, пише „Галерия“.
  Джулиана Гани вдигна самолета от дефилето и… СНИМКИ

  Жената, с която настоящият мъж на Гани – Теодор й изневерил, е доста амбициозна дама с множество татуси по тялото, май само се позабавлявала с мъжа на приятелката си, без да влага нищо сериозно. Щом това стигнало до ушите на Гани обаче, станало страшно. Силиконката изпаднала в неистова истерия и буквално била на прага да изхвърли от дома си бащата на второто си дете. Спряло я единствено това какво ще кажат хората, ако се даде гласност и на тази изневяра.
  Джулиана Гани срина със земята Иво Димчев!

  Предишният път възлюбеният на Гани – Илиян беше орезилен публично от нея, след което не получи втори шанс, за да продължат да бъдат семейство. Но сега изглежда ситуацията е малко по-различна, поне засега, защото според информациите Джулка се опитва да заздрави пукнатините в отношенията си с полицая от Велико Търново, но какво ще произтече от това, само времето ще покаже.

  Колкото до другата жена – Котенцето – Джулиана е съкрушена, защото тя е била сред най-приближените до нея. „С Вики се познаваме от години и такова нещо от нея не съм очаквала. Да, вярно че не си поплюва с мъжете, но чак да прелъстиш мъжа на приятелка… не е за вярване, хора!“, коментирала ситуацията брадърката./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ