17.8 C
София
понеделник, март 20, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Две участнички от „Ергенът“ се хвалят, че мачкали чаршафите с бивш футболист на „Левски“ ВИДЕО

  Благовеста Бонбонова и Габриела от първия сезон на „Ергенът“ хвърлиха голяма бомба по време на гостуването си в подкаста „Не съм такъв човек“. Оказа се, че двете са баджаначки, но изглежда това по никакъв начин не пречи на приятелството им. Дори напротив – сплотява ги. 
  По време на интервюто се разбра, че двете са мачкали чаршафите с известен роден футболист и го нахраниха, че е бил страшен „курвар“. 

  Става въпрос за бившия футболист на „Левски“ Пламен Димов, който имаше дългогодишна връзка с Бонбонова. В подкаста „Не съм такъв човек“ Блага започна да говори за него, а приятелката й Габриела се намеси и без притеснения заяви, че и „тя е играла при футболиста“. 
   

  @blitzbg Цялото интервю гледайте на: https://youtu.be/mhvJHVfBBzU #блиц #ергенът #благовестабонбонова #габриела #несъмтакъвчовек #подкаст ♬ original sound – blitz

  Двете избухнаха в смях и обявиха като нещо нормално това, че са баджаначки. А Габи не му спести нищо и го наречен „страшен курвар“. Оказа се, че Блага научава в „Ергенът“, че с една от участничките имат общ мъж в миналото. Първо Габриела е минала през леглото на футболиста, който в момента играе в „Спартак-Варна“, а след това е заформил любовни отношения и с Благовеста. 
  Двете девойки, които се бореха за сърцето на Виктор Стоянов, смятат, че България е много малко и има недостиг на мъже и е напълно нормално да си ги сменят и да имат общи бройки./show.24-chasa.eu

  Цялото интервю на Блага и Габи в подкаста „Не съм такъв човек“ може да гледате във видеото: 
   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ