13.9 C
София
събота, юни 3, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Две млади дами в „Стани богат“ разлютиха мрежата, Билалов им гледа сеира

  „Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в подобни предавания, защото общата им култура е на кота“. Това гласи само един от многото коментари след участието на две млади дами в „Стани богат“ през последните две вечери.
  Едната бе представена като бъдещ юрист, а другата – като работеща в IT сферата: 

  Билалов дава 100-те хиляди в „Стани богат“?
  Тя е спец по тестване на софтуер. В момента се радва на малък син вкъщи. Обича да пътува и е най-впечатлена от хаоса по пътищата във Виетнам и съдържанието на новините в Дубай, където просто не съобщавали лошите вести. Гледайте играта на Венета Манолова.
  Ето какво гласят и други коментари: 
  „Пази Боже от такива „юристи“…“, „Ако юрист ми говори с такава интонация и правоговор, ставам и си заминавам“, „Потрес, това чудо е завършило право. Бравос“.

  Лудата глава Адриана от Пловдив взе акъла на Билалов в „Стани богат“ ВИДЕО

  „Изключително ограничена девойка ! Прати Уимбълдън в Австралия. Липса на елементарна обща култура“, „Не е достатъчно да сме млади, красиви и да раждаме деца, трябва и да сме елементарно грамотни, иначе другото го има във всяка ферма“, „Някой ще ми обясни ли как тази толкова „умна“ мутреса е достигнала до участие в „Стани богат“? Още малко и ще ме откажат да го гледам! Объркала е предаването…“Ергенът“ е в по-късен час“./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ