19.9 C
София
неделя, май 28, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  До края на октомври: Промоционални цени за избрани модели смартфони от А1

  До момента през годината А1 поднесе на своите клиенти множество изненади – от намаление на роуминг цените и предлагане на нови тарифни планове до разнообразие от устройства и услуги на преференциални цени за клиентите на компанията. А1 отвори и своята мрежа 5G ULTRA за всички частни и бизнес потребители до края на 2022 г., независимо от абонаментния план, като така им даде възможност за сърфиране в глобалната мрежа с максимална скорост и без забавяне.
  С навлизането в есенния сезон А1 стартира нова промоция до края на октомври със смартфони на промоционални цени: селекция устройства от Apple с отстъпки до 400 лв.

  , както и избрани смартфони от Xiaomi с отстъпка до 150 лв.

  Освен това настоящите и бъдещите клиенти на телекома ще могат да се възползват от по-добри условия за плановете Unlimited, които включват неограничени минути и мегабайти.
  Смартфони от Apple, включени в промоцията на А1
  Почитателите на Apple и екосистемата на американската компания ще останат доволни от това, че могат да закупят смартфон от А1 с отстъпки, спрямо редовната цена на устройствата. Необходимо условие е те да сключат абонамент към тарифен план Unlimited или да преминат към такъв в рамките на промоционалния период.

  През него например план Unlimited 39,99 ще е с намаление от 50% на месечната такса през първите три месеца на 2-годишния договор и така ще излиза само по 20 лв. Моделите iPhone, включени в промоцията, са сред най-популярните на пазара и включват iPhone 13, iPhone SE 2022, iPhone 12, iPhone 11 и други – в различни конфигурации на паметта. В зависимост от избора на смартфон и неограничен план за него, потребителите могат да постигнат с до 400 лв. по-ниска цена от редовната.
  Всеки от подбраните от A1 модели iPhone е изключително силно предложение в съответния си ценови клас заради мощните процесори, качествените камери и безкомпромисното качество на изработка. Промоцията прави това още по-видимо.

  Устройствата, закупени от А1, идват в комплект и с адаптери за бързо зареждане, което със сигурност ще е полезно за тези от нас, които пътуват често.
  Моделите от Xiaomi на фокус през октомври

  За почитателите на устройства с операционна система Android и по-специално на технологичния гигант Xiaomi, А1 предлага специални условия за покупка на Xiaomi 12 Lite 5G и Xiaomi Redmi 10 5G. Сега те са на още по-изгодна цена с план Unlimited Ultra.

  Така през промоционалния период до края на октомври Xiaomi 12 Lite 5G ще струва само 23,99 лв. на месец и то в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 3 Lite. Достъпният Redmi 10 5G става още по-достъпен за 7,50 лв. на месец и то със слушалки ttec SoundBeat .

  И двете устройства са съвместими с 5G ULTRA, поддържат бързо зареждане (до 67W за Xiaomi 12 Lite 5G) и имат основни камери с AI подобрения. Освен това дизайнът и дисплеите им наистина впечатляват.


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ