8.9 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Цветелина Грахич най-сетне призна за раздялата със Слави: Дойде му краят! ВИДЕО





  Цветелина Грахич призна, че не е изпитвала трудности по време на съвместната си работа със Слави Трифонов, като част от „Ку-ку бенд“, където всъщност и доби голямата си популярност като изпълнител.




  „На мен не ми беше трудно. Аз си вършех работата перфектно. Каквото ми се казваше, го изпълнявах с желание, с любов, обичам работата в екип“, споделя тя в скорошно тв интервю.

  Ето я цялата истина за връзката на Годжи с Цветелина Грахич







  „Като съм била по-малка, докато ги разбера нещата го правех това, после сама спрях… Личният живот си е само за мен, което пусна като снимка в интернет пространството, значи съм преценила, че то може да се види. Вече е обрано“, добавя още Грахич, отчитайки като грешка прекаленото споделяне на лични моменти в социалните мрежи. И е категорична, че не иска хората да говорят за личния й живот, а да я свързват с музиката, която прави и с хубавите текстове на песните й.

  Цветелина Грахич хвърли голяма бомба, съвсем скоро ще…




  Точно в апогея на кариерата си обаче, Грахич изненадващо решава да прекрати работата си със Слави Трифонов, когато е част от мащабни концерти и вече е изградила своята популярност като певица. И по думите й не е имало драма в отношенията им.

  „Беше взаимно – и от едната, и от другата страна. Беше дошъл моментът, в който трябваше да не съм там и да си продължа по пътя. Прекратихме всичко буквално от днес за утре. Дойде му краят!“, казва тя./show.24-chasa.eu




  Блиц




  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ