30.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  bTV разиграва страшен сценарий преди финала на „Ергенът“! Съвсем объркаха зрителите СНИМКИ

  Интересен ден за феновете на Ергенът. След като сутринта „изтече“ запис, който навежда на мисълта каква е развръзката в риалитито, по-късно бе публикувана и снимка на женска ръка, на която стои годежен пръстен.
  Това обърка феновете на риалитито, тъй като това са двата обсъждани финала на шоуто в последните месеци. Всичко това навежда на мисълта, че от БТВ всъщност правят масирана акция, подобно на направената преди години за финала на Игра на тронове, която цели да провокира интереса на феновете, които очакват голямата развръзка тази вечер.
  Интересен факт е, че изтеклият запис е сниман в студио и е доста по-различен от останалите епизоди, които водещият Наум е направил по време на снимките на риалитито и то от Родос. Какво всъщност ще се случи, предстои да разберем тази вечер.

  На кадрите то сутринта се вижда как двете красавици разговарят с Наум и коментират как точно е приключила романтичната приказка за тях. От там разбираме, че Алек не избира нито една от дамите.  Двете дами са разочаровани, че Алек дори не се е появил, за да обяви решението си, а са били зарязани през видео, в което той споделя, че не може да вземе решение.
  Минути след публикуването на видеото, bTV свалиха съдържанието. И пусна снимка на женска ръка с годежен пръстен, което означава, че все пак някоя от дамите е сложила бижуто на ръката си. Това още повече обърка зрителите, а изглежда БТВ разиграват различни сценарии за финала довечера, за да задържат интереса на зрителите и до последно да не се знае какво ще се случи./show.24-chasa.eu
   

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ