18.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Брутално! Ариана Гранде запя на български песен на Азис ВИДЕО

  Aриана Гранде е любимка на почти всеки. Нейните музикални способности са наистина извънземни. Тя е носителка на на два награди „Грами“, една „Бритс“, две „Билборд“, три Американски музикални награди, девет Видео музикални награди на „Ем Ти Ви“ и многобройни рекорди в книгата на „Гинес“. Тя носи прякорът „поп икона“ и е една от най-следваните певици в Instagram. 
  Преди броени дни в Tik Tok се появи видео, в което феноменалната певица пее песен на българския поп фолк певец Азис и не коя да е песен, а най-известната му „Сен Тропе“.

   
   

  @sxner.ks Ariana Grande x Azis – Saint Tropez #azis #sentrope #arianagrande #balkan #florinsalam #fotiamefotia #aivoice #arianagrandeai ♬ Originalton – SONER

  Как е възможно? Дишайте! 
  Тик токър от Франкфурт е създал този ремикс с изкуствен интелект, но въпреки това Tik Tok видеото има милиони гледания и шокиращи коментари, защото си звучи супер LEGIT, пише vbox7.com. 

  Коментарите под видеото са главно положителни и българи измислят нови поп фолк имена на Ариана Гранде като най – вървежното е Арианита. 
  Представяте ли си ако това беше реално, а не бе създадено от изкуствен интелект – дали щеше да е най-вървежната попфол певица?/show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ