28.8 C
София
понеделник, април 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Бременната Християна Лоизу призна кой е бащата на детето й

  Последният лайф на „Като две капки вода“ предложи серия от любопитни моменти, които със сигурност ще се коментират активно в социалните мрежи, най-малко до другия лайф след седмица. 
  След като Владо Зомбори предизвика небивал фурор с изпълнението си на един от големите хитове на Майкъл Джексън, а Рачков и Геро обявиха в самото начало, че са наложени ограничения и не могат повече в шоуто да представят тъмнокофи хора, ето, че се случи и още нещо крайно любопитно.

  След новината за бременността на Христиана Лоизу: Бившият й призна… ВИДЕО
  Още във втория лайф на шоуто кипърката Християна Лоизу обяви в ефир пред всички, че е бременна, а видимо наедрялото й коремче постоянно приковаваше вниманието на публиката. Но тя не спомена нито дума за това кой е и какъв е бащата на бебето – нито по време на лайфа, нито в следващите дни и седмици.
  След скорошното си превъплъщение в образа на великата Уитни Хюстън обаче, водещият Димитър Рачков без предупреждение хвърли пред всички въпроса: „Бащата българин ли е?“, а за Лоизу не остана друг вариант, освен да отговори.

  Христиана Лоизу шашна Лили Иванова с това ВИДЕО
  „Да, българин е!“, хвърли, макар и минимална яснота, гласовитата кипърка, която наскоро се издаде и за още нещо. На един от фотосите в личния й профил във фейсбук тя показва годежен пръстен с малък диамант, но така и не показва мъжът, от когото го е получила.

  Припомняме, че пооследната известна връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов, с когото даже бяха и сгодени, но преди 2 години внезапно се разделиха./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ