1.4 C
София
вторник, януари 31, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Божана Кацарова за „Сървайвър“: Може да ме очаквате с пълна сила

  Звездите участници в новия сезон на „Сървайвър“ са ясни, а сред тях на всички им прави впечатление Божана Кацарска. Кулинарката, която спечели „Мастър шеф“, ще се пробва в още едно риалити, но феновете на шоуто отсега й вещаят провал. 
  Най-запалените почитатели на шоуто смятат, че готвачката не е физически подготвена и няма място сред останалите тренирани и добре изглеждащи участници. След като от бТВ обявиха всички популярни участници, Божана написа доста интересен статус в социалните мрежи. 

  „След завършването на survival Ibiza, survival Tulum и много други места за оцеляване по света, наричат това абсолютно риалити шоу сбогом за няма нужда да споменаваме, че ще бъде “ДА НЕ ИЗПУСНЕШ ЕПИЗОД БРАТЛЕ” ! Както обикновено може да ме очаквате в ПЪЛНА СИЛА. 50 нюанса ориз…. Хайде“, закани се тя. 
   
  Мненията засега са, че Божана ще бъде по интригите и скандалите, а останалите ще я носят на гръб в игрите, когато има силова част. Но близки до Божана издадоха, че в последните години доста се е променила и е започнала да тренира, което ще си проличи по време на игрите в шоуто. Все пак никой не храни големи надежди, че ще се застои дълго в „Сървайвър“. 

  Божана е напът да бие Ваня Джаферович по брой покорени формати. Тя е един от големите победители в „Мастър шеф“, след това се пробва и във „ВИП Брадър“, а сега е успяла да се намърда и в „Сървайвър“. В мрежата се шегуват, че от есента може би ще я гледаме и в „Маскираният певец“, а защо не и в „Като две капки вода“./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ